Vägen tillbaka och lite kartgodis

« Tillbaka

söndag 20/03/2011

Nu är jag på väg tillbaka till orienteringsarenan igen. Under helgens landslagssamling och "Örebro open"-träningar fick jag positiva besked, hade riktigt kul och dansade med "Let´s dances" bästa danslärare.

Efter en vinter med mycket alternativträning och välplanerade korta löppass närmar nu sig säsongen med stormsteg. Helgens "Örebro Open" använde jag för att flytta mina gränser till att nu vara ett steg närmare orienteringsarenan.

På fredagen körde vi ett fint natt-pass i Askerssund. Bitvis var det ganska mycket snö men eftersom jag tog det lite lugnt så var det andra som hade spårat på de flesta ställena. Nedan syns en länk från loppet.

Länk  (och ja, jag gick den sista delen av banan..)

Sprint-"kval" i Hallsberg. Bildfilen är lite fel så några kontroller är felmarkerade..
Helgen kryddades med hårda vatten- och ellipspass tillsammans med David Andersson som också rehabiliterar sin opererade häl.

Nu när kroppen klarar av 60 min skogslöpning i moderat tempo kommer jag successivt öka hastigheten mot tävlingsfart. Min plan är att göra tävlingsdebut strax före 10-mila och sedan köra en kortare sträcka så jag kan bidra till topp 10-laget från 2010.Därefter bygger jag vidare för att nå mitt livs form till VM i Frankrike som avgörs i Augusti.

Nedan kommer lite blandat kartgodis från vinterns (gå/lunka)-orientering, ni får gissa vart kartklippen är ifrån:

Utmanande sluttningsorientering med bitvis låg löpbarhet

 
Nu blickar jag mot nya mål i Sveriges färger inspirerad av Let's Dance-Tobias glädje med nyvunnen taktkänsla... :)

Känner på solskenet i de nya landslagskläderna

Svettig och glad dansarephitsessene 2011-06-17 22:54:00
larde sig mycket
Copyright© Peter Öberg 2009
Copyright© Peter Öberg 2009