Fortsättning på äventyret

« Tillbaka

fredag 14/01/2011

Äventyret "down under" har fortsatt med massor av härliga människor, vacker natur och andra upplevelser. Dessutom har jag fått testa några grymt häftiga kartor.

Jag har inlett året i Nya Zeeland där jag har gått mängder av naturstigar och varit på träningsläger tillsammans med Nya Zeelands juniorlandslag i orientering. Det var superkul att få testa på den Nya Zeelandska terrängen.

För er läsare har jag tyvärr prioriterad att göra egna upplevelser före att dokumentera det jag gjort men jag lovar att det kommer en mer utförlig resebeskrivning med alla häftiga kartor och platser jag sprungit på när jag kommer hem.

Trekking med känt vulkanberg i bakgrunden. Berget är kanske mest känt som Mt Doom i sagan om ringen triologin.

 

Väldigt speciellt och svårorienterat område. I vissa partier var det svårt att se skillnad mellan öppen och grön skog därav skumma inpassningar på några ställen. Totalt sett superbra karta och häftig OL upplevelse

 
Emma 2011-01-15 18:07:55
Det låter som ni har det jättehärligt och fint väder måste ni ha haft för du ser riktigt brun ut:) Fast det blir ju du alltid! Ska bli kul att träffa er snart.

Pappa Razz 2011-01-14 18:44:15
Skönt att höra från Razz att han fick språka lite modersmål då ni hälsa på lägret. det behövde han, det blir lite engelska ord i Svenskan då han svarar per mail. Hoppas ni tycker lika mycket NZ som Rassmus.ha det nu skönt på er brölloppsresa och lycka till med 2011 säsongen // Pappa Razz
Copyright© Peter Öberg 2009
Copyright© Peter Öberg 2009