Träningsträff med sol och bad

« Tillbaka

tisdag 02/06/2009

Helgens träningsträff gav både positiva och negativa besked inför kommande mästerskapstävlingar i Finland, NOM och WC. Inramningen och vädret fanns det inget att klaga på, +25 grader och sol varje dag. Skönt.

Träningsträffen började med en Jukolatest på en av OK Hällens många fina och snabba kartor. Kroppen svarade bra och jag kunde för första gången sedan mars springa riktigt fort i skog igen.

Fredagen ägnades åt kostföreläsning av Linda Bakkman som var väldigt givande. Mycket kunskap som kan användas både på kort och lång sikt.

Under lördagen körde vi två tuffa OL-pass. Båda var mentalt påfrestande. Första passet bestod av grönområdesslingor andra passet var en medeldistans. Min plan var att köra ett genrep på en bra långdistansbana inför NOM men jag fick ont i en fot på förmiddagspasset, antagligen en eftersläng från torsdagspasset då jag vrickade upp foten. Dagen avslutades med bad och en trevlig Taco-kväll.

Söndagspasset blev långdistans på stig/väg och tallhed.




Johanna G 2009-06-04 08:53:02
Vad bra du pratade igår:) Men jag tror du ökade lite farten när de skulle filma dig....publiklöpare? Hälsa Linnéa.

Tomas 2009-06-03 23:09:25
Grymt bra reportage på SVT ikväll! Du såg riktigt snabb ut och snabbast på Gärdet var du visst också! :) Ses i Finland, det ska bli skoj!

Syrran 2009-06-03 18:02:12
Snygg blogg du har! Lycka till på NOM. Vi står vid målet.
Copyright© Peter Öberg 2009
Copyright© Peter Öberg 2009